Healthy Active Lifestyle Coach Evelyn

Uw natuurlijke weerstand versterken met Aloë Vera

Afbeelding---AloeAloë Vera wordt meestal gebruikt in de vorm van een gel of als sap. We zetten hier de meeste gezondheidsvoordelen van Aloë Vera even op een rijtje.

Waarvoor kan aloë vera gebruikt worden?

De Aloë Vera plant zit boordevol voedingstoffen die helpen om de weerstand te verhogen en werkzaam zijn tegen infecties en de gevolgen van stress. Alle voedingstoffen in de plant hebben dan nog eens de eigenschap om elkaars werking te versterken.

  • Het aanvullen van de aminozuurbehoeften bij sporters
   Aloë Vera Barbadensis bevat immers 20 van de 22 verschillende aminozuren die het lichaam nodig heeft. Hierbij zitten er 7 van de 8 aminozuren in die het lichaam niet zelf kan aanmaken. Het regelmatig innemen van Aloë Vera supplementen zal op natuurlijke wijze deze essentiële aminozuren in het lichaam aanvullen.
  • Bestrijden van bacteriële en schimmel infecties.
   Reeds in 2004 werden er testen gedaan waarbij de anti bacteriële werking van Aloë Vera werd nagegaan. Aloë Vera zou de groei van de Streptococcus en Shigella bacteriën afremmen. Men bewees zelfs dat reumatische koorts, longontsteking, hersenvliesontsteking en diarree kon voorkomen worden met dit product. Wondheling zou versnellen en verbeteren wanneer men er Aloë Vera werd opgestreken. Het zorgt ook voor een goede ontsmetting van de wonden.
  • Aloë Vera als vitamine preparaat
   Het Aloë Vera sap bevat vitamine A, B1, B2, B6, B12, C en E, foliumzuur en niacine. Een aantal van hen kan niet opgeslagen worden in het lichaam en moeten dagelijks via de voeding worden opgenomen.
  • Aloë vera geeft elke je dag de nodige mineralen
   Een deel van de mineralen gevonden in het Aloë Vera sap zijn: calcium, natrium, ijzer, kalium, chroom, magnesium, mangaan, koper en zink. Deze zijn belangrijk om je algemene gezondheid te bewaren.
  • Diabetes preventie met aloë vera
   Aloë Vera heeft van nature de eigenschap om de bloedsuikerspiegel te verlagen. Gebruik van Aloë Vera zou het ontstaan van diabetes kunnen voorkomen of ten minste vertragen.
  • Natuurlijke ondersteuning van het immuunsysteem
   Door de natuurlijke ondersteuning van het immuunsysteem zal je lichaam zelf de strijd aangaan tegen zijn aanvallers en je behoeden voor infecties.
  • Brandend maagzuur
   Brandend maagzuur is weliswaar geen levensbedreigende ziekte maar kan zeer grote ongemakken geven. Aloë Vera sap of gel in wat water zal dit probleem snel weer verhelpen.
   Wist je dat de Aloë Vera Mango van Herbalife de prijs heeft gewonnen voor ‘Product van het Jaar?’ Klik hier als je hem eens wil komen proeven.
  • Aloë vera voor een gezonde spijsvertering
   Een gezonde spijsvertering zal ons helpen om voldoende voedingstoffen uit ons eten te kunnen opnemen. Aloë Vera gaat op een natuurlijke wijze het lichaam ontgiften en de spijsvertering verbeteren. Een regelmatige stoelgang zal de opname van proteïnen verbeteren, terwijl het er tegelijkertijd voor zorgt dat schadelijke bacteriën en gisten in de darmen worden tegengegaan.
  • Uitwendig gebruik van aloë vera
   Verder kunnen we de Aloë Vera ook gebruiken voor uitwendig gebruik. Spoelen van de mond tegen tandvlees bloedingen en ontstekingen, wondverzorging en heel goed om te gebruiken op de huid na het zonnen. Verzacht de huid en beschermt tegen de schadelijke effecten van de zonnestralen.Wil jij eens het effect testen van huidverzorgingsproducten op basis van Aloë Vera? Ga dan naar deze pagina en misschien win jij wel één van onze Beauty Party’s voor jou en je vrienden.