Direct aan de slag met onze gids

Er zijn een paar basisstappen die essentieel zijn. En als er 1 ding is waar je mee moet starten dan is het puur met de basis. Ik heb daarom voor jou een gids samengesteld waar ik deze basis in heb opgenomen. Je kan hem hieronder gratis downloaden:

Boek

Ontdek de sleutels om je goed te voelen in je vel!

Download onze gratis feel good guide met maaltijdplanner en tracker.Na het downloaden zal ik je per e-mail nog verder inspireren. Alleen als jij dat wilt. Je kunt je altijd heel makkelijk uitschrijven.

Meer startmogelijkheden

Herken je het volgende?

“Gezond eten? Ik zou niet weten hoe ik daar moet aan beginnen. Dat is allemaal te veel werk.”

“Ik weet dat ik moet sporten, maar heb er gewoon geen tijd voor.”

“Tijd voor mezelf? Ik heb een drukke job, een gezin,… Er blijft gewoon geen tijd over”

“Dat randje rond de buik zou ik zo graag verminderen, maar diëten wil ik niet!”

I feel you. Bij mij heeft ’t ook jaren geduurd voordat ik echt door had wat ik hieraan moest doen. Maar ik kan je helpen en op jouw eigen tempo! Door de honderden mensen die ik al begeleid heb en door de vele opleidingen die ik gevolgd heb, weet ik dat ieder lichaam anders is, iedere persoon andere behoeftes heeft, maar ook een verschillend tempo om zijn doel te bereiken.

Daarom kan ik je helpen op verschillende manieren. Maak je keuze uit 1 van onderstaande mogelijkheden.
Weet dat ik constant blijf zoeken hoe ik je beter kan helpen, dus soms zullen prijzen veranderen en soms zullen er nieuwe dingen bijkomen. Blijf deze pagina dus regelmatig bezoeken.

GRATIS

Dit is stap 1 van de nieuwe jij. Een handige gids met een overzicht van de must do’s om je terug beter in je vel te voelen.

Meer info
analyse eetpatroon
GRATIS

Tijdens een persoonlijk gesprek gaan we naar je luisteren en vragen stellen om dan de nodige tips te geven en mogelijk plan van aanpak. Gesprek kan online of offline te Asse of Opwijk.

Meer info

In onze sport en groepslessen ondersteunen en motiveren we jou, ongeacht op welk niveau je start. Iedereen is welkom.

Meer info