Fitenwell-180-bis-scaled

Hoi ik ben Evelyn, Feel Good Coach

Tof dat je er bent!

Ik weet hoe frustrerend ’t soms kan zijn: blijven snoozen ‘s ochtends, die namiddag dip, die love handles die in dat mooi T-shirtje tevoorschijn komen,… Het zijn alledaagse dingen waarvan we denken dat ze normaal zijn. Het ligt aan de ouderdom, niet?
Daarom help ik mensen met de juiste keuzes maken in voedings-en bewegingsgewoontes. Recepten, goede tussendoortjes, een ideaal ontbijt, wat moet je drinken,… Ik leer je hoe je zonder nadenken een gezonde levensstijl kan bereiken, ook al heb je weinig tijd. Samen maken we helder wat jij nodig hebt.
Het mooiste? Jij kan resultaat behalen, hoe specifiek je situatie ook is. We hoeven hier enkel een plan voor te maken.

Afspraak maken

Mijn verhaal

Begin 2011 maakte ik 200% gebruik van de tijd die ik had: Getrouwd, 2 kids, eigen huis met tuin, een management functie bij een groot consulting bedrijf EN daarnaast nog een parttime job in een dansschool. Ik leefde in een rat race. Ik had alles wat ik wou, maar holde achter alles aan, was constant moe, geen tijd om te genieten van het leven en vooral: ik voelde dat ik mijn missie nog niet gevonden had.

Ik dacht dat mijn vermoeidheid vooral te maken had met mijn druk leven. Maar op een dag vernam ik dat dit vooral door mijn voedingspatroon kwam. En raar maar waar, door mijn ontbijt te veranderen is alles in mijn leven verandert.
Dit klinkt misschien onwaarschijnlijk, maar een zaadje kan uitgroeien tot een prachtige boom!

Fitenwell-243-bis-scaled-450x550

Het ideale ontbijt heeft me op het rechte pad gezet. Ik ben 4 kg afgeslankt en had bakken meer vitaliteit. Ik stond op voor mijn wekker, had in de namiddag geen nood meer aan suikers om wakker te blijven en voelde me veel beter in mijn vel!

Daardoor kreeg ik meer en meer interesse in voeding, gezondheid, gezonde levensstijl, beweging… Lezen, experimenteren, seminaries, workshops,… Zo veel dat ik begreep dat het mijn missie werd: Iedereen helpen die zich beter in zijn vel wilt voelen!
Ik ben ook terug gaan studeren zodat ik me nu een gediplomeerd voedingsconsulente mag noemen (klinkt mooi hé :-)).

Op mijn blogpagina vind je dus heel veel tips en tricks. Veel leesplezier ermee! En als je er klaar voor bent wil ik je ook graag persoonlijk ontmoeten, zodat ik je nog specifieker kan helpen. Een analyse op maat, tips waar je direct mee aan de slag kan, doelstelling opstellen, plan opstellen, motivatie krijgen,… en nog zoveel meer.
Schrijf je ook in voor mijn nieuwsbrief zodat ik je steeds van het laatste nieuws op de hoogte kan houden!

Een blik in mijn dagelijks leven? Bekijk dan even onderstaande video.

Ontdek de 5 stappen naar een gezonde levensstijl

mock02
Je ontvangt de feel good guide via e-mail zodat je onmiddellijk van start kan gaan.

Na het downloaden zal ik je per e-mail nog verder inspireren. Alleen als jij dat wilt. Je kunt je altijd heel makkelijk uitschrijven.

Ga aan de slag met mij

Afspraak maken