Voedingsadvies

Met een welzijnsevaluatie ga ik kijken hoe je vet-en spiermassa zich verhouden, ik doorloop je voedingspatroon en geef je tips waar nodig. Nadien stellen we samen een voedingsprogramma op om te werken naar je doelstelling.

Een eerste afspraak is (voorlopig) gratis en kan je hieronder boeken. Je beslist nadien pas hoe we starten met een traject.

Of misschien wil jij het wat rustiger aanpakken, ben je nog op zoek wat je echt wilt en wil je mij eerst leren kennen? Dat kan, klik dan op ‘start hier’.

Bewegingsadvies

Wil je aan je figuur werken dan dien je voor 80% te focussen op voeding en 20% op beweging. Hiermee neem ik direct een mythe weg dat je moet sporten voor zot om resultaat te boeken. Met voeding kan ik je helpen in de eerste sectie van deze pagina. Met bewegen help ik je graag via sportlessen op 2 locaties: Asse en Opwijk.

Als healthy active lifestyle coach stimuleer ik je graag om meer te bewegen via volgende groepslessen:

  • FitWalk Dinsdag 19u45 (stevige wandeling van 1u in Opwijk)
  • FitClub Woensdag 9u (Spier-en conditieoefeningen die afhankelijk van het weer binnen en/of buiten worden gegeven)
  • FitClub Donderdag 19u15 (Spier-en conditieoefeningen die afhankelijk van het weer binnen en/of buiten worden gegeven)
  • FitYoga Donderdag 20u30 (Een training waar je werkt aan lichaam en geest)
  • FitClub Zaterdag 8u15 (Spier-oefeningen die afhankelijk van het weer binnen en/of buiten worden gegeven)

Klik hieronder om een les te reserveren (let op! de eerste les die je bij ons volgt is steeds gratis. Zo kan je het eerst eens uittesten).

Reserveer een les

Beautyadvies

Via een beauty workshop geef ik tips hoe je je gelaat het beste kan verzorgen en je gaat met een volledige gelaatsverzorging naar huis. Tijdens de workshop maken we gebruik van de producten van de Herbalife aloë en Skin lijn.

Het leuke is dat je dit samen met 1 of meerdere vriendinnen kan doen. Een beauty workshop is steeds op afspraak en gratis. Op het einde van de workshop is er wel de mogelijkheid om de gebruikte producten aan te kopen.

Boek een workshop

Bedrijven

Er zijn verschillende mogelijkheden om je werknemers te stimuleren naar een betere gezondheid. Contacteer ons via e-mail ([email protected]) voor een offerte op maat mbt workshops over voeding, een yoga-sessie of een stevige work-out.

Onze diensten