Succesverhalen

Denk je dat gezond vermageren hetzelfde is als diëten? Dat we alles moeten laten en dat we honger moeten lijden? Nee hoor, hoe erg is dat niet?! Voeding MOET lekker zijn en we moeten er van kunnen genieten. Deze personen hebben onze tips en adviezen gevolgd en dit is hun resultaat:

Ze veranderde alles in
mijn leven…

Na de geboortes van beide dochters was ik heel wat kilo’s bijgekomen. Jarenlang heb ik overgewicht gehad.

In maart 2017, had mijn oudste dochter haar ingeschreven voor een beauty workshop en hier kreeg ik ook een ideaal ontbijtpakket aangeboden. Met een dubbel gevoel, maar vol enthousiasme ben ik hieraan begonnen.

Ik heb dus mijn voedingspatroon een volledig andere wending gegeven. Elke morgen neem ik mijn ideaal ontbijt. Rond 10 uur eet ik een stukje fruit. ‘s Middags eet ik een zelfgemaakt slaatje, bestaande uit veel groenten met afwisselend pasta of bulgur, alsook kip of vis. Rond 16 uur een potje natuur yoghurt van Alpro met vers fruit en ‘s avonds 4 geroosterde boterhammen met rauwe ham, kaas, vis en confituur. Natuurlijk eet ik zoals iedereen nog eens een pakje friet of een belegd broodje, maar zeker niet meer elke week. Als het nu om de 2 maand is, zal het al veel zijn.

Dankzij Evelyn, die mij super begeleid heeft, ben ik nu 36 kg afgeslankt en volg ik nog steeds mijn voedingspatroon. Zij heeft me geleerd wat gezond vermageren is. Bedankt Evelyn voor de steun!

Ann Cooreman – Juli 2018

Op een rustig tempo
gezond vermageren…

In September 2017 kreeg ik een welzijnsevaluatie bij mijn fitnessabonnement aangeboden. Het werd me duidelijk dat mijn eetpatroon niet was hoe het moest zijn en dat ik eindelijk eens gezond zou vermageren.

Daarom ben ik samen met mijn coach aan de slag gegaan: een gezonder eetpatroon en regelmatig sporten zorgde er voor dat ik op een rustig tempo afslankte.

Het leuke is dat ook mijn gezin mij hierin dubbel en dik ondersteunt. Zij zorgen er, naast mijn coach, voor dat ik op mijn gezonde levensstijl weg blijf.

Petra Taerwe – juni 2018

Voordien was ik een grote
koffie liefhebber…

Mijn naam is Ilse, 44 jaar, full time werkende als verpleegkundige.

Ik ben bij Fit & Well terecht gekomen door een flyer in mijn brievenbus met het idee om te beginnen sporten. Nadien heeft Evelyn me ook laten kennis maken met het ideale ontbijt.

In het begin stond ik hier heel negatief tegenover, maar ik ben toch gestart. Voordien was ik een grote koffie liefhebber, maar sinds ik gestart ben met het ideale ontbijt drink ik enkel nog mijn theetje ‘s morgens bij mijn ideale ontbijt.

Nu 4 maand later en ook al enkele kilo’s, centimeters en vetpercentage minder zou ik ‘s ochtends niet meer zonder mijn ideale ontbijt kunnen en ik wist niet dat ik hierdoor gezond kon vermageren.

Ilse Vanderhaegen – Augustus 2018

Wil jij ook net als deze mensen aan je resultaat werken? Super! Je eerste stap is dan onze Feel Good Guide downloaden: een handige gids die je op het juiste spoor zet. Je tweede stap is onze inspiratie tips lezen. We wensen je alvast veel succes!