Fit en Well helpt je zowel online als offline

Als voedingsconsulent willen we zoveel mogelijk mensen kunnen bereiken.  Internet is daarom een fantastisch medium! Online proberen we zoveel mogelijk tips te geven. Die kan je lezen via:

Maar ik vind het zoveel leuker om je offline te ontmoeten! Kennis maken, je achtergrond, je dromen, je doelstellingen maar ook je obstakels, twijfels,… Ik wil het allemaal weten om je zoveel mogelijk te kunnen helpen zodat jij resultaat kan boeken.

Locaties waar je me kan vinden:

  • Asse: in de Fitloft doe ik welzijnsevaluaties, volg ik mensen op, maar geef ik ook sportlessen zoals Yoga en FitClub. Het is een gezellig complex waar zowel een dansschool, fitnesscentrum als onze office van voedingsbegeleiding gevestigd zijn.
  • Opwijk: hier vind je mij het meest. In onze FitPoint kan je terecht voor voedingsbegeleiding maar ook workouts zoals FitWalk en FitClub.
  • Westende: aan de zeedijk kan je tijdens de zomer komen sporten op het strand. Een stevige work-out of een deudgdoende yoga-sessie?  Up to you!

Via onze instagram-account krijg je een beeld van deze locaties en zie je waar je bij ons terecht kan indien je nood hebt aan een voedingsconsulent of wilt afslanken.

Liever je voedingsconsulent online ontmoeten?

Lukt geen enkele van deze locaties? Dan kunnen we elkaar ook altijd online ontmoeten. Via facetime, skype, zoom,… alles kan. Maar liefst altijd met video, want ik werk graag ‘persoonlijk’. Ik wil altijd graag zien wie ik voor me heb en in je ogen kunnen kijken en jij in de mijne. Ogen vertellen zoveel. Het zijn de spiegel van je ziel en daar begint het vertrouwen en kunnen we beide beslissen of we een ‘match’ voor mekaar zijn en of ik je kan helpen.

Boek je graag een online welzijnsevaluatie? Dat kan via deze weg. Ik kijk er naar uit om je ‘online’ te ontmoeten.

 

 

 

Add your comment or reply. Your email address will not be published. Required fields are marked *